Картотеки за играчите в ЛШ и КШ
#1 Removed user 08.10.2013 11:28
Spitfires
3087 Posts

Знам, че е предлагано и преди, но след като админа иска да прави промени в играта и да се развива по-добре ще го дам отново, а и той сами вчера каза...

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Очаквам други ваши предложения, но нека не са в тази тема.</blockquote>

Та ето отново това предложение...
Да се измисли картотека за играчите в КШ и ЛШ (това е при положение, че не се направи трансферния прозорец преди началото на сезона, защото админа само него не коментира като новост от новия 44 сезон...).
Чрез картотеките ще се избегне купуването/продаването на силни играчи, които може да решат даден мач( 1/2 или финал), защото доста пъти сме ставали свидетели на това нещо...
Може в ЛШ да има картотеки за квалификациите на ЛШ и след това за в групите и извън групите на ЛШ...
В КШ да е същото... до 4 кръг(квалификации) и след това до финала... ;)

Надявам се да сте ме разбрали и да се дават още идей и мнения по темата...

#2 Removed user 08.10.2013 18:16
Dirt devils
1785 Posts

(y) (y) (y)

#3 red scorpion 09.10.2013 06:46
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Незнам за картотеки, но ако за един сезон ,един отбор може да купи от друг отбор максимум 2 до 3-ма играча, съм сигурен ,че ще спре прехвърлянето на играчи

#4 Removed user 09.10.2013 22:17
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Незнам за картотеки, но ако за един сезон ,един отбор може да купи от друг отбор
максимум 2 до 3-ма играча, съм сигурен ,че ще спре прехвърлянето на играчи</blockquote>
То един-два играча може да решат финала за КШ/ЛШ ;)

#5 Removed user 10.10.2013 00:15
CSKA Sofia
1502 Posts

Според мен задължително трябва да има картотеки за турнирите ... за ЛШ да е за квалификациите и после ново картотекиране за групите и елиминациите , но според мен трябва с играчите които си записал за групите с тях да играеш и елиминациите ... аа за КШ там вече картотеки до идването на изпадналите от ЛШ и нови след като се включат отборите от ЛШ !!!!